Onze relatie stelde niet zo heel veel voor. We waren allebei vrijgezel en hadden behoefte aan een warm lijf. Dat lijf vonden we bij elkaar en omdat hij de ex was van mijn beste vriendin hebben we onze “onderonsjes” toentertijd maar geheim gehouden. We kwamen bij elkaar om sex te hebben, en daar bleef het bij. Inmiddels zijn we allebei getrouwd en heeft hij al kinderen. We zien elkaar wel af en toe, maar verder geen rare dingen. Een paar weken terug veranderde dat toen we elkaar op Skype spraken en het gesprek toch wel een seksuele tint kreeg. Hij vertelde me dat hij nog regelmatig denkt aan onze sex en dan behoorlijk opgewonden raakte.

Ik ging mee in dit gesprek en vertelde hem dat ik ook nog geil word bij bepaalde herinneringen. De gesprekken werden steeds intiemer en we spraken af dat weekend weer eens op stap te gaan. onze partners gingen niet mee, dus dat kwam alleen maar goed uit. Met een paar vrienden afgesproken in de kroeg en een leuke avond met de nodige alcohol beleefd. Zodra niemand ons kon horen waren we flink aan het flirten en vertelden we elkaar wat we zouden doen als we vrijgezel waren. Aangezien we allebei een relatie hebben wisten we dat er niets kon gebeuren, maar dat maakte de spanning niets minder. Na een avond vol spannende gesprekken en stiekeme aanrakingen was het tijd om naar huis te gaan. Hij zou me naar huis brengen…. Onderweg kwamen we door een afgelegen park, slecht verlicht dus de ideale gelegenheid. We stapten van de fiets en gingen bij de bomen tegen elkaar staan. Ik was zo geil dat ik wist dat mijn broekje wel nat moest zijn. We praatten wat over onze partners en dat dit echt niet uit de hand moest lopen. Af en toe knuffelden we wat en buiten een kusje gebeurde er niet veel. Tijdens een van die knuffels pakte ik zijn billen en duwde zijn heupen tegen me aan. Ik voelde dat hij net zo opgewonden was als ik. Hij ging met zijn hand onder mijn jas en toen ik de aanraking van zijn hand voelde verloor ik mezelf bijna. Hij probeerde mijn billen te pakken onder mijn broek en ik haalde zijn hand weer naar boven. We hadden tenslotte afgesproken dat het niet uit de hand zou lopen. Hij was duidelijk de weg kwijt want probeerde nu aan de voorkant mijn slipje in te komen. Weer duwde ik zijn hand weg en keek hem strak aan. Hij bewoog zijn hoofd langzaam naar me toe en gaf me een klein kusje. Ik zag dat hij zijn hoofd terug wilde trekken maar dit toch niet deed. Ik kwam een stukje naar hem toe en gaf hem ook een klein kusje. Onze hoofden bleven dicht bij elkaar en ik voelde mijn mond als vanzelf open gaan. Zijn tong voelde warm en vertrouwd terwijl onze tongen langzaam weer kennis maakte. De kus werd heftiger en heftiger en ik voelde zijn hand om mijn borst sluiten. Ik drukte mijn lijf tegen zijn hand. Ineens drong het door waar we mee bezig waren en schrok ik achteruit. Ik keek hem aan en we dachten hetzelfde. Dit was de laatste kans voor ons allebei om het niet te doen. Hij kwam naar me toe en gaf me een knuffel. We zouden verder fietsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *